Viser alle 68 resultater

Vil du vide mere omkring Bordgrill?

Vil du have en grill, du kan bruge indenfor ved middagsbordet, er en bordgrill ofte løsningen. Det er en lille grill, der netop kan stå på bordet – og som bliver varmet op med el. Det betyder, at den hurtigt varmer op, at du nemt kan regulere temperaturen på den, og at I ikke risikerer at blive forgiftet af røgen fra grillen.

For en elektrisk bordgrill ryger ikke mere end din grillpande til komfuret gør. Så stil den eventuelt under emhætten, hvis du gerne vil begrænse madosen fra grilningen.

Du kan også bruge bordgrillen udenfor om sommeren. Det kræver kun, at du trækker en ledning ud til den. Du skal dog ikke lade den stå udenfor, når du ikke bruger den. For en elektrisk bordgrill kan ikke tåle regn og fugt.

Hvad er forskellen på en elektrisk bordgrill og en almindelig grill?

I forhold til den traditionelle gas- eller kulgrill, er den typiske elektriske bordgrill udstyret med en eller to grillplader til at varme maden på. Igen lige som en grillpande til komfuret.

Det betyder både, at det kød du griller, ikke kan sætte sig fast i resten. Og at du kan varme sandwich, paninier og bøffer på begge sider på en gang, hvis du vælger en bordgrill med både grillplade i bunden og i låget.

Sådan vælger du den rigtige bordgrill

Der findes flere forskellige parametre og funktioner, du bør overveje, når du skal vælge den rigtige bordgrill til dit behov. Blandt de vigtigste er.:

  • Elforbrug: Selv om du sjældent bruger en bordgrill i særlig lang tid, bør du holde øje med strømforbruget. For det ligger typisk på flere kWh. Derfor kan du nemt spare penge på elregningen ved at vælge den mindst energiforslugende model.

  • Størrelse: Først og fremmest er det selvfølgelig altid en god ide, at du overvejer, om bordgrillen har den rette størrelse til dig og din familie. Du kan for eksempel overveje, om I primært vil bruge grillen til hverdag, eller når I har gæster. Er sidstnævnte tilfældet, bør du vælge en lidt større grill.

  • En eller to grillplader: Nogle bordgrill-modeller har en enkelt grillplade til at varme maden op med – ligesom på en grillpande på komfuret. Andre har også en grillplade i låget. Derved kan du lukke bordgrillen sammen om det, du skal varme. Så bliver det hurtigere varmt, og få en flot grillskorpe på begge sider.

  • Programmer: Hvis du ikke er typen, som er vild med at stå og vogte over din grill, kan en bordgrill med forprogrammerede stegetider for forskellige mad- og kødtyper være løsningen.

 

 

Rengøring – en anden vigtig parameter ved en bordgrill

Når du køber en bordgrill, bør du selvfølgelig også tænke over, hvor nemt eller svært det er at rengøre den. Er bordgrillen for besværlig at rengøre, vil du sandsynligvis ikke få brugt den nær så meget. Men heldigvis har de fleste bordgrill-modeller en eller flere funktioner, som gør det lettere at holde dem rene og hygiejniske:

  • Aftagelige grillplader: Med aftagelige grillplader kan du nemt vaske dem af. Nogle aftagelige grillplader kan endda tåle at komme i opvaskemaskinen.

  • Bakke til fedtopsamling: Når du steger, kan der nemt sive dryppe ud af madvarerne, særligt kød. Med en bakke til fedtopsamling undgår du, at det drypper udover det hele, og gør det svært at holde bordgrillen ren og pæn.

  • Non-stick belægning: En non-stick belægning gør grillpladerne meget nemme at rengøre bagefter. Samtidig undgår du, at kød og andre madvarer kan brænde fat på grillpladen.

Alternativer til en bordgrill

Inden du køber en bordgrill, er det en god ide, at du ser på de alternativer, der findes. For i stedet for bordgrillen kan du i stedet overveje:

  • Raclette: En raclette er også en grillplade, som du også kan sætte på bordet. Den bliver særligt brugt som et selskabeligt samlingspunkt, hvor alle har mulighed for at tilberede deres mad på lige præcis den måde, de godt kan lide. Enten på grillpladen eller på små pander under pladen.

  • Elektrisk grill: En stor fordel ved en bordgrill er, at den er elektrisk og varmer hurtigt op. Hvis du ikke føler, at en bordgrill er stor nok til dine behov, kan du i stedet vælge en større elektrisk grill. Udover bordversioner, kan du også få elektriske grill-modeller med ben. De er primært beregnet til udendørs brug.

  • Gasgrill: En gasgrill er en anden form for grill. Den er de seneste år blevet meget populær, da den varmer hurtigt op, reagerer hurtigt på temperaturændringer, og stadig giver en forholdsvis autentisk grilloplevelse. Gasgrillen bør dog kun anvendes udenfor.

Find nemt din bordgrill gennem Hvidevarebanditten.dk

Hos Hvidevarebanditten.dk kan du nemt få overblik over, hvilke valgmuligheder du har, når du skal vælge bordgrill. Vi har gennemgået alle de mest pålidelige danske webshops, og samlet udvalget her.

Så kan du nemt klikke dig ind på de enkelte bordgrill-modeller, og tjekke specifikationer og andre oplysninger ud. Samtidig kan du se hvilke webshops med en høj TrustPilot-score, som har dem på lager – og hvad de koster hos dem.

Det gør det nemt at finde den billigste webshop at købe din nye bordgrill hos, uden at du risikerer at få en dårlig kundeoplevelse.

Så rul op, find din nye bordgrill, og bestil den hjem i dag.