Viser alle 59 resultater

Hvis du gerne vil have køleskab og fryser i det samme produkt, men du typisk ikke fryser så meget mad ned, vil et køleskab med fryseboks højst sandsynligt være den rette løsning. Her får du en mindre fryseboks enten foroven eller forneden inde i selve køleskabet.

Dermed adskiller et køleskab med fryseboks sig fra et kølefryseskab ved, at der kun er en låge, og at der ikke er lige så meget fryseplads.

Køleskabe med fryseboks kan også være for dig, som ønsker et meget kompakt køleskab uden at mangle muligheden for at fryse lidt madvarer ned. Eller er tvunget til at vælge denne løsning, fordi du bor i en lille bolig.

Sådan vælger du det rigtige køleskab med fryseboks

Der er en række faktorer, som du bør tænke over, når du skal vælge et køleskab med fryseboks. De vigtigste er:

  • Energimærkning: Når du skal købe et køleskab, er bør du sørge for at vælge en energiøkonomisk model, da køleskabet jo er tændt hele tiden. Derfor vil det have stor indflydelse på, hvor højt dit strømforbrug er. Energimærkningen går fra A til G, hvor A er bedst. De mest energiøkonomiske køleskabe med fryseboks ligger i dag i energiklasse D.

  • Kapacitet: Du skal selvfølgelig også sikre, at der er plads nok i køleskabet til alle de madvarer, der er brug for. Som udgangspunkt kan en single-husstand klare sig med et køleskab på 100-150 liter. For hver ekstra beboer i husstanden skal du lægge omkring 50 liter til. En husstand på tre personer vil derfor have brug for et køleskab på mellem 200 og 250 liter.

  • Mål: Inden du køber et køleskab, skal du selvfølgelig også tjekke, at det har de mål, der passer ind i dit køkken. Særligt hvis du er på jagt efter et kompakt køleskab, fordi du har et lille køkken. Her er det ekstra vigtigt lige at dobbelttjekke målene, så du ikke får købt for stort et køleskab.

  • Lydniveau: De fleste køleskabe har i dag et lydniveau på lige omkring 40 dB, når det kører. Det svarer til en meget lavmælt samtale eller lyden af en dæmpet radio.

  • Særlige funktioner: Du kan i dag få køleskabe med en række forskellige funktioner. Det kan for eksempel være NoFrost, så din fryseboks automatisk bliver afrimet.

Alternativer til køleskabe med fryseboks

Der findes flere alternativer til et køleskab med fryseboks. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvordan du vil bruge det.

  • Minikøleskab: Overvejer du et køleskab med fryseboks, fordi du gerne vil have et kompakt køleskab, hvor du for eksempel kan køle drikkevarer ned, kan du også overveje et minikøleskab. De er skabt i et flot design, så du har lyst til at have dem stående fremme i for eksempel stuen eller din hjemmebar.

  • Køleboks: Vil du have et køleskab med fryseboks for at placere det i en udestue eller lignende, så I kan få kolde drikkevarer om sommeren, kan det også være en ide med en køleboks. I dag kan du få kølebokse, som du kan tilslutte til et stik, så de bliver holdt kolde hele døgnet. De fylder ikke nær så meget som et helt køleskab.

Find nemt dit køleskab med fryseboks gennem Hvidevarebanditten.dk

Her hos Hvidevarebanditten.dk forhandler vi ikke køleskabe med frysebokse. I stedet gennemgår vi markedet, for at kunne præsentere dig for de absolut bedste af slagsen. Derudover sørger vi også hele tiden for at opdatere siden, så du kan klikke dig direkte fra den enkelte produktside og hen til den billigste forhandler.

Det har derfor aldrig været nemmere at finde et godt og billigt køleskab med fryseboks. Samtidig er du sikker på, at du finder det bedste sted at handle. For vi henviser kun til udvalgte webshops, som vi ved, har høj kundetilfredshed på TrustPilot.