Tilbud

Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks

Oplev Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks for høj effektivitet og stor fleksibilitet. Den indvendige 4-stjernet frostboks og de panoramaglas hylder giver dig flere opbevaringsmuligheder, mens den rummelige grøntsagsskuffe giver dig en nem adgang til friske grøntsager. Med dette køleskab vil du altid have plads til dine madvarer og få en professionel løsning til opbevaring af dine madvarer.

DKK kr. 2.708,00
Electrolux køleskab LXB1SE11W0
3.5
DKK kr. 3.385,00
kr. 4.495,00
Electrolux LXB1SE11W0 - Fritstående køleskab med fryseboks
4.5
DKK kr. 3.699,00
Electrolux Køleskab LXB1SE11W0
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543740123 Varenummer (SKU): 5348501581434076 Kategorier: ,

Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks

Er du på udkig efter Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Electrolux LXB1SE11W0 – Fritstående køleskab med fryseboks. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543740123

Brand

Electrolux