Viser alle 141 resultater

Vil du vide mere omkring Ledningsfri støvsugere?

En ledningsfri støvsuger er – som navnet antyder – en støvsuger uden ledning. Den fungerer ved hjælp af et opladeligt batteri, så du aldrig er generet af ledningen og ikke skal skifte stikkontakt for at få støvsuget overalt i huset.

Denne type støvsugere kaldes ofte også for stangstøvsugere, da de er lange og slanke med en motor og en støvsugerpose monteret i enden af en stang. Nogle modeller har aftagelig stang, så støvsugeren også kan bruges som håndstøvsuger, hvilket jo kan være særdeles praktisk.

Find den bedste ledningsfri støvsuger til dine behov

Herunder får du en indkøbsguide, så du kan finde den helt rigtige trådløse støvsuger, der dækker dine behov.

  • Batterilevetid og opladningstid: Batterilevetiden er en af de vigtigste faktorer. Den bestemmer, hvor længe du kan bruge støvsugeren på en enkelt opladning. Sørg for at vælge en, der passer til – eller overgår – dine behov. Også opladningstiden er vigtig, da den indikerer, hvor længe du skal vente på at komme i gang med støvsugningen igen, hvis støvsugerne løber tør for strøm midt i arbejdet.

  • Sugeevne: Ledningsfri støvsugere har som regel mindre sugeevne end almindelige støvsugere. Alligevel er det vigtigt, at du får valgt en model med tilstrækkelig sugeevne til at fjerne den type snavs, støv og/eller hår, som du har brug for. Så kig efter antal watt. Jo flere watt, jo kraftigere motor – og dermed bedre sugeevne.

  • Vægt og størrelse: Stangstøvsugere findes i flere forskellige størrelser, og nogle er lettere end andre. Måske betyder det ikke det helt store for dig, hvor meget den fylder, når den ikke er i brug, eller hvor tung den er at manøvre rundt med. Men hvis det gør, er dette også en parameter, der er vigtig at tage med i dine overvejelser.

  • Tilbehør: Mange af denne type støvsugere leveres med forskelligt tilbehør, som f.eks. forskellige børster, dyser og forlængerrør, der kan gøre din rengøring nemmere og mere effektiv og hjælpe dig med at nå ind i hjørner, ned mellem hynder osv. Tjek, hvad der følger med, og om det er noget, du har brug for.

  • Ledningsfri støvsuger – test og anmeldelser: Der findes mange populære mærker og modeller af støvsugere. Og du kan evt. gå efter et mærke, som andre købere har givet en god anmeldelse, eller som har gode resultater i tests. Dyson, Bosch og Electrolux ligger højt i popularitet netop nu.

  • Pris: Der kan være stor forskel på prisen på denne type støvsugere. Vælg en støvsuger, der ligger inden for dit budget, men vær opmærksom på, at kvalitet og holdbarhed ofte hænger sammen med prisen – altså jo bedre, jo dyrere. Du kan naturligvis også vælge en ledningsfri støvsuger på tilbud. De er nemme at finde i vores udvalg herover, da de er mærket med et blåt tilbuds-skilt.

Alternativer til en trådløs støvsuger

Fandt du ikke lige det, du søgte i udvalget herover, så er det måske slet ikke en stangstøvsuger, du har brug for, og så kan du overveje nogle af følgende alternativer:

  • Håndstøvsuger – En håndstøvsuger er et godt alternativ, hvis det skal være hurtigt og nemt at klare den overfladiske rengøring. Den er bl.a. god til at støvsuge trappetrin, krummer på køkkenbordet eller under højstolen eller vindueskarme og møbler.

  • Robotstøvsuger – Robotstøvsugeren er den letteste måde at få støvsuget hele hytten på. Den kan endda klare det, mens du ikke er hjemme, eller mens du sover. Til gengæld skal der være ryddeligt på gulvet, og det er ikke alle steder, den kan komme til.

  • Vådstøvsuger – Med en vådstøvsuger får du ikke bare fjernet støv, hår og snavs. Du får også vasket gulvet. Den sprøjter nemlig vand og rengøringsmiddel ud på gulvet og suger det op igen sammen med skidt og snavs. Det er som at slå to fluer med et smæk.

FAQ til ledningsfri støvsuger

Herunder får du en FAQ til stangstøvsugere, som kan hjælpe dig med at få svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om denne type støvsugere.

Kan en ledningsfri støvsuger erstatte en almindelig støvsuger?

En opladelig støvsuger kan være en god erstatning – eller et supplement – til den almindelige støvsuger, fordi den er så nem at komme til med svært tilgængelige steder eller i små rum.

Men opladelige støvsugere har selvsagt en begrænset batterilevetid og kan ikke klare at rengøre store områder på samme tid som en almindelig støvsuger. Den kræver oftest hyppigere tømning, og dens sugekraft er som regel mindre.

Så altså i et mindre hjem kan en ledningsfri støvsuger være et praktisk og effektivt alternativ til den almindelige støvsuger.

Hvor lang tid kan en opladelig støvsuger køre på en opladning?

Batterilevetiden på de forskellige modeller kan variere meget. Nogle støvsugere kan køre i op til 1 time eller mere, mens andre kun kan køre i 10-20 minutter. Det er vigtigt at overveje batterilevetiden, før du køber, så du får en støvsuger, der passer til dine behov. Husk også at tjekke opladningstiden.

Hvor længe holder batteriet på en ledningsfri støvsuger?

Hvor længe batteriet kan holde, afhænger af, hvor meget du bruger støvsugeren, og kvaliteten af batteriet. De fleste batterier kan holde 2-3 år, men det kan altså variere en del. Derfor kan det også være en god idé at undersøge, om batteriet kan udskiftes, hvis det går i stykker.

Få hjælp af Hvidevarebanditten til at finde den bedste og den billigste ledningsfri støvsuger

Du kan ikke købe en ledningsfri støvsuger her på Hvidevarebanditten.dk. Til gengæld hjælper vi dig med at finde lige netop den model, du ønsker dig, billigst.

Klik dig ind på den pågældende støvsuger, så får du en forhandlerliste. Er der mere end én forhandler, der har din støvsuger på lager, så står den billigste forhandler altid øverst. Men det er selvfølgelig valgfrit, om du hellere vil købe den hos en anden forhandler, som du måske har mere tillid til.

Køb din nye ledningsfri støvsuger i dag, så varer det ikke længe, før du kan komme i gang med rengøringen i alle hjørner og kroge.