Viser alle 158 resultater

Vil du vide mere omkring Mikrobølgeovne?

Med en mikrobølgeovn kan du hurtigt varme mad, tilberede popcorn og tilberede en række kød, grøntsager og hele retter. For mange er den helt uundværlig, når de hurtigt kan smide resterne fra dagen før ind i mikroovnen og lave nem og hurtig aftensmad, eller lige varme noget grød eller mælk til den lille.

Sådan vælger du den rigtige mikrobølgeovn

Inden du vælger en mikroovn, er der en række detaljer, som du bør tænke over, inden du endeligt beslutter dig. For på den måde kan du være sikker på at træffe det rigtige valg.

  • Dimensioner: Det er altid en god idé at se på de dimensioner, mikrobølgeovnen har. Ved du allerede, hvor mikroovnen skal stå i dit køkken, er det en god idé at måle pladsen op og finde en mikrobølgeovn, der passer ind.

  • Integrerbar eller fritstående: Det er vigtigt at vælge en integrerbar mikroovn, hvis den skal stå i et skab. Den integrerbare er bygget til at fungere i lukkede rum. Den fritstående kan stå på bordet eller på en hylde. Og du kan flytte rundt på den, da den er nem og hurtig at installere.

  • Størrelse på ovnrummet: Der kan være forskel på, hvor stort ovnrummet er i de forskellige mikrobølgeovne – også selvom de har de samme mål. Jo flere du skal lave mad til ad gangen i mikroovne, jo gladere bliver du for en mikroovn med et stort ovnrum.

  • Simpel eller avanceret: Du kan få mikrobølgeovne med rigtig mange funktioner i dag. Hvis du kun skal bruge den til at tilberede popcorn og varme mad, behøver du dog næppe alle funktionerne. Men ellers kan du få mikroovne med grill, forudindstillede programmer, varmholdningsfunktion og meget mere.

  • Strømforbrug og ydeevne: Det antal watt, en mikroovn yder, er ikke det samme som strømforbruget. Mikroovne yder oftest et sted mellem 700-1000 W. Og bruger lidt mere. Men da du sjældent bruger en mikrobølgeovn i længere tid ad gange, giver det ikke mening at vælge en ovn med et lavt energiforbrug.

Alternativ til mikrobølgeovnen

Alt efter, hvordan du bruger din mikrobølgeovn, kan der være andre køkkenmaskiner, der kan noget af det samme. Inden du endeligt beslutter dig for, om det er en mikrobølgeovn, du skal vælge, kan det derfor være en god idé at se nærmere på dem.

  • Airfryer: I en airfryer kan du mange af de ting, som du også kan i en mikroovn. Du kan for eksempel varme og bage brød og stege mad på kort tid.

  • Bagemaskine: En mindre kendt funktion af mikrobølgeovnen er, at du kan bage i den. Er det sådan, du overvejer at bruge den, kan en bagemaskine måske i stedet være det rette valg for dig. Her skal du bare komme ingredienserne i og programmere maskinen, så sørger den selv for at blande, ælte og bage brødet.

  • Æggekoger: En mikrobølgeovn kan være effektiv til at tilberede æg, men det kan du også gøre i en æggekoger. I nogle æggekogere kan du både koge æggene, såvel som pochere dem eller tilberede en omelet.

Find nemt den rette mikrobølgeovn gennem Hvidevarebanditten.dk

Her hos Hvidevarebanditten.dk forhandler vi ikke selv mikrobølgeovne.

I stedet præsenterer vi dig for en række ovne fra danske webshops med en høj rating på Trustpilot. Så behøver du altså bare at se på vores side for at få en god idé om, hvilke former for mikroovne der findes på det danske marked.

Når du klikker dig ind på en mikrobølgeovn for at læse mere om den, kan du også se prisen hos de forskellige forhandlere.

På den måde er du sikker på, at du ikke kommer til at vælge den dyreste forhandler. Du kan klikke dig direkte fra vores hjemmeside og videre til den forhandler, som du ønsker at købe din mikrobølgeovn hos.

Så rul op på siden, find din nye mikrobølgeovn, klik ind, og køb den i dag. Så varer det ikke længe, før du kan lave hurtig mad, varme mælk til den lille og lave skønne popcorn.