Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W

Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade er en stilren og brugervenlig mikrobølgeovn, der giver dig mulighed for hurtigt og let at tilberede dit favoritmad. Med de lette drejeknapper kan du nemt styre effekt og tid, som du ønsker det. Med denne moderne mikrobølgeovn behøver du ikke bekymre dig om klodsede roterende plader, da den er udstyret med en keramisk bundplade, der spreder varmen jævnt ud i ovnen. Strømkapaciteten er 800 W, og ovnrummet har en rumstørrelse på 20 liter.

Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W
4.5
Severin Mikrovågsugn 20 l. m.keramisk
Severin MW 7762 Mikrobølgeovn Sort, Rustfrit stål 800 W Grillfunktion
SEVERIN MW 7762 - microwave oven with grill - freestanding - black/stainless steel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Severin
EAN: 4008146037603
Varenummer (SKU): 7375901463148221 Kategori:

Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W

Er du på jagt efter Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Severin Mikrobølgeovn med keramisk bundplade, 800 W. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4008146037603