Viser alle 20 resultater

 • Popcornmaskin Röd Retro

  Popcornmaskin Röd Retro

  243 kr.
 • Emerio Emerio Emerio popcornmaskine, non-stick, 50 g kapacitet.

  Emerio Emerio Emerio popcornmaskine, non-stick, 50 g kapacitet.

  721 kr.
 • Guzzanti GZ 131 popcornmaskine

  Guzzanti GZ 131 popcornmaskine

  490 kr.
 • Ariete Popcornmaskine (2954) 1 kg

  Ariete Popcornmaskine (2954) 1 kg

  334 kr.
 • Zyle popcornmaskine ZY130PM

  Zyle popcornmaskine ZY130PM

  363 kr.
 • Guzzanti GZ-130A popcornmaskine

  Guzzanti GZ-130A popcornmaskine

  370 kr.
 • Toaster Popcornmaskine Guzzanti GZ-135

  Toaster Popcornmaskine Guzzanti GZ-135

  566 kr.
 • Zyle BIGPOPCORN popcornmaskine

  Zyle BIGPOPCORN popcornmaskine

  739 kr.
 • Zyle Popcornmaskine, ZY120PM

  Zyle Popcornmaskine, ZY120PM

  272 kr.
 • Party Time popcornmaskine Ariete 2958/00

  Party Time popcornmaskine Ariete 2958/00

  554 kr.
 • Champion Retro popcornmaskine XL, rød metallic

  Champion Retro popcornmaskine XL, rød metallic

  780 kr.

  ). Maskinen leveres med et praktisk komfurhåndtag, der gør det muligt at flytte maskinen, når den skal rengøres eller opbevares. Den røde, metalliske finish giver den et unikt retro-look, der passer perfekt ind i ethvert køkken. Ligesom alle andre Champion-produkter er denne popcornmaskine XL bygget med præcision og omtanke for at sikre topkvalitet og holdbarhed. Maskinen er blevet testet og kontrolleret af professionelle kokke og er designet til at lave perfekt popcorn hver gang.

 • OBH Nordica Popcornmaskine 6398

  OBH Nordica Popcornmaskine 6398

  459 kr.

  Pop dine popcorn med denne popcornmaskine Popcornmaskine fra OBH Nordica der giver perfekte resultater! Popper 4,5 liter færdige popcorn. Pop, vend og salt

 • Princess Popcornmaskine

  Princess Popcornmaskine

  159 kr.

  Opdag fordelene ved Princess Popcornmaskine – den professionelle måde at lave popcorn på! Med denne smarte popcornmaskine har du fuld kontrol over ingredienserne. Pop dine popcorn i kokosolie eller smeltet smør – valget er dit!

 • Ariete Party Time Popcornmaskine, rød

  Ariete Party Time Popcornmaskine, rød

  244 kr.

  Måske du snart skal holde fest eller holde filmaften en fredag aften, så vil Party Time popcornmaskinen fra Ariete med garanti gøre din aften sjovere. Maskinen gør, at du kan få hjemmelavet popcorn på ingen tid, som smager mindst lige så godt som dem, du

 • Ariete Party Time Popcornmaskine, blå

  Ariete Party Time Popcornmaskine, blå

  380 kr.

  Måske du snart skal holde fest eller holde filmaften en fredag aften, så vil Party Time popcornmaskinen fra Ariete med garanti gøre din aften sjovere. Maskinen gør, at du kan få hjemmelavet popcorn på ingen tid, som smager mindst lige så godt som dem, du

 • WMF Kitchen Minis popcornmaskine

  WMF Kitchen Minis popcornmaskine

  825 kr.

  Forvandl din stue til en hyggelig hjemmebiograf med alt, hvad der dertil hører med WMF’s popcornmaskine. Popcornmaskinen rummer op til 2,2 liter popcorn, og det praktiske plastiklåg kan perfekt bruges som en serveringsskål til de færdige popcorn. Gennem

 • Great Northern Skyeline Popcornmaskine

  Great Northern Skyeline Popcornmaskine

  3.617 kr.

  Nu behøver du ikke længere at tage i biografen for at nyde et godt stykke popcorn. Med Great Northerns Skyline Popcornmaskine kan du nemt og enkelt lave fantastiske popcorn hjemme fra. Maskinen har en klassisk sølvfarve, der gør den velegnet til ethvert køkkenbord. Maskinen er nem at bruge, så du kan straks begynde at nyde de perfekte popcorn. Slut med at tage i biografen, når du skal have god popcorn – med Great Northerns Skyline Popcornmaskine får du et lige så god resultat hjemme fra.

 • Great Northern Little Bambino Popcornmaskine

  Great Northern Little Bambino Popcornmaskine

  707 kr.

  Nu behøver du ikke længere tage i biografen for at få den perfekte hjemmelavede popcorn. Med den populære amerikanske Little Bambino popcornmaskine fra Great Northern kan du opnå et professionelt resultat, der kan konkurrere med det man får i biografen. Maskinen har den perfekte størrelse, så den kan passe i ethvert køkken, og du kan let lave dejlige popper popcorn. Nyd hjemmelavet popcorn med Little Bambino popcornmaskine fra Great Northern.

 • Party Time popcornmaskine Ariete 2958/01

  Party Time popcornmaskine Ariete 2958/01

  554 kr.
 • Cecotec Popcornmaskine Fun and Taste P´corn

  Cecotec Popcornmaskine Fun and Taste P´corn

  398 kr.

  Fun&Taste P´corn Elektrisk pocornmaskine med 1200w effekt som nemt og enkelt laver popkorn i løbet 2 minutter.

Vil du vide mere omkring Popcornmaskiner?

Elsker du popcorn, kan en popcornmaskine være det helt rigtige for dig. Så kan du tilberede lækre, sprøde popcorn – endda med langt mindre fedtstof, end du ellers ville have brug for. Derfor er popcornene meget sundere, end hvis du tilbereder dem i mikroovnen eller i en gryde.

Sådan vælger du den helt rigtige popcornmaskine

Inden du køber en popcornmaskine, er der en række detaljer, som du bør tænke over. Det er:

 • Mængde: Først og fremmest bør du selvfølgelig tjekke, hvor stor en mængde af popcorn du har mulighed for at tilberede. Det er første skridt i forhold til at finde en popcornmaskine, der passer til dine behov.

 • Hastighed: En anden vigtig detalje er, hvor hurtig popcornmaskinen er. Du har jo ikke lyst til at vente i lang tid på dine popcorn – særligt ikke hvis du har børn, der hurtigt kan blive utålmodige.

 • Strømforbrug: Strømforbruget hænger lidt sammen med hastigheden. Jo hurtigere, popcornene bliver poppet, jo mindre strøm skal du bruge. Men alligevel bør du kigge på strømforbruget – især hvis du tit popper popcorn – for der kan være stor forskel.

 • Rengøring: Når du køber en køkkenmaskine, bør du altid se på, hvordan du skal gøre den ren. Hvis din popcornmaskine er besværlig at gøre ren, taler sandsynligheden for, at du ikke kommer til at bruge den så ofte.

Alternativer til en popcornmaskine

Inden du køber en popcornmaskine, kan det være en god idé lige at se på, hvilke alternativer der findes. For så kan du føle dig mere sikker på dit valg. De mest oplagte alternativer til en popcornmaskine er:

 • Mikrobølgeovn: I en mikrobølgeovn kan du nemt og hurtigt tilberede popcorn. Du kan enten købe popcorn i poser, der er beregnet til at komme i mikrobølgeovnen, eller du kan også købe en indsats, som du kan komme ind i mikrobølgeovnen.

 • Airfryer: At tilberede popcorn i en airfryer er uhyrligt simpelt. Du vender bare majskornene i olie, kommer dem i airfryeren, kommer et snacklåg på og giver dem derefter omkring otte minutter. Så har du lækre friske popcorn.

 • Kulgrill: Også på en grill kan du tilberede popcorn. Her kan du for eksempel komme dem i et fintmasket rotisserinet. Igen skal du bare blande majskernerne med olie, inden du kommer dem i nettet og derefter vente på, at de popper. Det kan være en god måde at udnytte den sidste varme i grillen på.

Find nemt den rigtige popcornmaskine med Hvidevarebanditten.dk

Her hos Hvidevarebanditten.dk har du ikke mulighed for at købe en popcornmaskine. I stedet kan du bruge vores side til at finde den bedst mulige popcornmaskine på tværs af forhandlere.

Vi har nemlig gennemgået en række danske webshops med en god rating på Trustpilot. Fra dem plukker vi de allerbedste popcornmaskiner.

Når du klikker dig ind på en popcornmaskine for at læse mere om den, kan du derfor også se, hvor du kan købe den henne.

Priserne er altid helt up to date, så du kan se, hvilken af forhandlerne der er billigst. Siden er selvfølgelig også opdateret med tilbud og rabatter. På den måde kan du både spare tid og penge, når du finder din popcornmaskine gennem os.

Scroll op, og tjek udvalget. Find din popcornmaskine, klik ind, vælg butik, og køb i dag. Så kan du snart nyde lækre, velduftende, sprøde popcorn.