Viser 1–160 af 426 resultater

Vil du vide mere omkring Vaskemaskiner?

I dag vil det være utænkeligt for de fleste at vaske deres tøj i hånden. Derfor kræver det, at du har adgang til en vaskemaskine. Du kan selvfølgelig gå på vaskeri, men dem bliver der længere og længere mellem. Derfor giver en langt større fleksibilitet at have din egen vaskemaskine. Så kan du altid sætte en vask over, når der er brug for det.

Vaskemaskiner i dag er meget effektive, og har forskellige programmer, så du kan vaske stort set alt dit tøj i dem. Det er med til at få hverdagen til at køre, når du bare kan smide dit tøj i vaskemaskinen og vide, at det er rent – og har samme størrelse igen, når det kommer ud. Uanset om det er uld eller bomuld.

Du kan få vaskemaskiner, der passer til alt fra en til to personer og op til store familier med fem personer eller flere. Derfor er det nemt for dig at finde en maskine, som kan klare netop din families vasketøj.

Sådan vælger du den rette vaskemaskine

Når du skal vælge en vaskemaskine, er der en lang række forskellige parametre, som du bør overveje. Det gælder:

  • Antal kilo: Det vigtigste, du skal overveje, når du skal købe en vaskemaskine, er, hvor mange kilo den skal kunne klare. Du kan finde vaskemaskiner, som kan rumme alt mellem 5 og over 10 kilo tøj. Tommelfingerreglen siger, at er I 1-2 i husstanden, har I brug for en maskine, der kan klare 6-7 kilo tøj, er I 3 til 5 i husstanden, skal maskinen kunne vaske op til 7-9 kilo tøj, og er I mere end 5 i husstanden, vil en vaskemaskine med en kapacitet på 10 kilo eller derover være et godt valg.

  • Lydniveau: Kan du gemme din vaskemaskine væk i kælderen eller i et bryggers bagerst i huset, betyder lydniveauet knap så meget. Men står din vaskemaskine på badeværelset eller i køkkenet, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvor meget den larmer. Lydniveauet opgives i antal dB(A), hvor lavest værdi er bedst. Skal du sammenligne dB(A)-antallet med et kendt lydniveau, ligger en almindelig samtale på omkring 60 dB(A).

  • Energimærkning: Når du køber hvidevarer i dag, er det vigtigere end nogensinde før at tænke på energimærkningen. Den angiver både el- og vandforbruget – to ressourcer, som bestemt ikke bliver billigere i fremtiden. Energimærkningen går fra A-G med A som det bedste. En god vaskemaskine i dag ligger dog typisk i energiklasse C.

  • Centrifugering: For at få dit tøj rent behøver vaskemaskinen ikke at centrifugere med mere end 1200 omdrejninger. Hvis du ikke har mulighed for at hænge tøjet ud at tørre, er det dog rart for dig at have en maskine, der kører med 1400-1600 omdrejninger. Derved bliver mere af vandet slynget ud af tøjet, så det hurtigere bliver tørt.

  • Størrelse: Der er forskel på målene på de forskellige vaskemaskiner, for eksempel er en topbetjent vaskemaskine langt smallere end en frontbetjent. Derfor skal du naturligvis måle op, der hvor maskinen skal stå og sørge for, at den maskine du vælger, holder sig inden for målene.

  • Automatisk sæbedosering: Med automatisk sæbedosering fylder du maskinen op med sæbe, og tilpasser maskinen selv, hvor meget sæbe der skal bruges i forhold til den mængde tøj, du skal vaske. Tilsvarende kan mange maskiner også selv dosere skyllemiddel. Det reducerer forbruget af begge dele væsentligt, fordi du ikke får brugt mere end højst nødvendigt. Derved belaster hver enkelt tøjvask både afløbet og miljøet mindre.

  • Skylleprogram: Lider du af allergi, eller har du meget sensitiv hud, kan du have brug for en vaskemaskine med et ekstra kraftigt skylleprogram. Dermed er du sikker på, at al sæben bliver skyllet ud, så du ikke bliver generet af den.

Alternativer til vaskemaskiner

Der findes ikke så mange andre maskiner, der kan klare tøjvasken for dig. Du kan dog overveje, om du vil kombinere en vaskemaskine og en tørretumbler i en vaske-tørremaskine, så du sparer noget plads.

Find nemt den rette vaskemaskine hos Hvidevarebanditten.dk

Hos Hvidevarebanditten.dk kan du få et overblik over de mest populære vaskemaskiner på markedet netop nu. Samt klikke ind og læse mere om de enkelte modeller.

På hver enkelt vaskemaskine finder du samtidig et overblik over prisen på maskinen hos udvalgte danske webshops, som har maskinen på lager, og er kendt for en høj kundetilfredshed.

Så kan du nemt finde den rigtige vaskemaskine til din husholdning, og den billigste webshop.