LG vaskemaskine FV90VNS2QE

LG vaskemaskine FV90VNS2QE giver dig en kraftig, men skånsom rengøring af dit tøj. Med en Direct Drive motor, TurboWash program, Steam+ funktion og generøs kapacitet, er LGs kombinerede vaskemaskine/tørretumbler F2DV707S2WS den perfekte løsning til dine vaskebehov. Den er endda wi-fi kompatibel, så du kan fjernstyre den via en app. Enheden leverer et brugervenligt design og effektivitet, som vil gøre dine vaskeritualer mere lette og praktiske.

DKK kr. 7.499,00
LG vaskemaskine FV90VNS2QE
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LGEAN: 8806098790111 Varenummer (SKU): 5637000000161091 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring LG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

LG vaskemaskine FV90VNS2QE

Er du på udkig efter LG vaskemaskine FV90VNS2QE? Så er du landet det helt rigtige sted. Med LG vaskemaskine FV90VNS2QE bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

LG vaskemaskine FV90VNS2QE er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller LG vaskemaskine FV90VNS2QE får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber LG vaskemaskine FV90VNS2QE online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager LG vaskemaskine FV90VNS2QE uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx LG vaskemaskine FV90VNS2QE. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8806098790111

Brand

LG