Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120

Er velegnet til brug i badeværelser, vaskerum eller andre områder, hvor det er nødvendigt at tørre tøj, håndklæder eller badelagner. Den 70 cm tørrestativ er konstrueret af kraftig, rustfrit stål, der er behandlet med pulverlakeret farve. Takket være det unikke design er det nemt at hænge dine håndklæder eller andet tøj, og den har en høj kapacitet med 8 kroge. Den er også blevet designet med en praktisk hængesnor og en bøjelig håndtag, der gør det muligt at hænge og flytte tørrestativet nemt. ARTDRY tørrestativet kommer med en 5 års garanti og giver et elegant touch til ethvert hjem. Dette væghængte tørrestativ vil gøre tørring af dit tøj nemt, hurtigt og effektivt.

Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120
4.5
Artweger by Juwel ArtDry væghængt tørrestativ 70 cm
3.5
Artweger by Juwel ArtDry væghængt tørrestativ 70 cm
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Artweger by JUWEL
EAN: 9001567401386
Varenummer (SKU): 5348500123687977 Kategori:

Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120

Er du på jagt efter Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120 bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120 er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120 uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Artweger by JUWEL væghængt tørrestativ ARTDRY 70 cm 213-120. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

9001567401386