ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

Én time, kirsebær, børnevenlig, sportsvask og meget mere. Derudover er det muligt at indstille præcist, hvor længe du ønsker, at dit tøj skal tørres. Varmepumpeteknologien har en lavere energiforbrug end almindelige kondenstørretumblere, så du sparer penge. ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe er den perfekte løsning, hvis du ønsker et miljøvenligt alternativ til tørring af dit tøj, der samtidig giver dig en perfekt tørringskvalitet.

ASKO T208H.W - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
4.5
ASKO T208H.W - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
4.5
Asko Kondenstørretumbler T208H.W
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Asko/Vølund
EAN: 3838782010774
Varenummer (SKU): 5348500501682609 Kategorier: ,

ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

Er du på udkig efter ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe? Så er du landet det helt rigtige sted. Med ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx ASKO T208H.W – Kondenstørretumbler m/varmepumpe. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3838782010774

Brand

Asko/Vølund