ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe er den perfekte løsning til effektiv tørring af dit tøj. Med Butterfly Drying funktionen og 10 programmer sikrer den jævn og skånsom tørring. Tilføj et strejf af professionalisme til dit hjem med denne hvide tørretumbler fra Logic-serien.

ASKO Logic T408HD.S - Tørremaskine - Niche - bredde: 62.2 cm - dybde: 63.5 cm - højde: 86.3 cm - frontbetjening - rustfrit stål
4.5
ASKO Logic T408HD.S - Tørremaskine - Niche - bredde: 62.2 cm - dybde: 63.5 cm - højde: 86.3 cm - frontbetjening - rustfrit stål
4.5
Asko tørretumbler
3.5
ASKO T408HD.S - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
4.5
ASKO T408HD.S - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Asko/Vølund
EAN: 3838782018282
Varenummer (SKU): 5348500531478874 Kategorier: ,

ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

Er du på jagt efter ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3838782018282

Brand

Asko/Vølund