ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler

Motor, som kun bruger maksimalt 80 watt, og et design, der stilfuldt passer ind i ethvert køkken, er denne tørretumbler det perfekte valg til dem, der prioriterer kvalitet og økonomisk kørsel. Den er desuden udstyret med sensorer, som justerer cykluslængden og -strømmen, så du får det optimale resultat uden at gå på kompromis med energieffektiviteten. Denne tørretumbler er det perfekte valg, hvis du ønsker en professionel tørretumbler, der leverer kvalitet og effektivitet. Med sin støjsvage motor, moderne design og Butterfly Drying-teknologi, er ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler et ideelt valg for dem, der ønsker at opnå et perfekt tørret resultat.

ASKO TDC1773VF.S Marine - Prof. tørretumbler
4.5
ASKO TDC1773VF.S Marine - Prof. tørretumbler
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Asko/Vølund
EAN: 3838782483776
Varenummer (SKU): 5348500960487450 Kategori:

ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler

Er du på udkig efter ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler? Så er du landet det helt rigtige sted. Med ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3838782483776

Brand

Asko/Vølund