Tilbud

ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine

ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine Vaskemaskinen fra ASKO’s professionelle sortiment har den unikke Quattro Construction, der leverer en ekstra stærk og effektiv vaskeevne. Den er udstyret med en hygiejnisk Steel Seal-låge, der er designet til at forhindre skadelige bakterier i at komme ind i maskinen. Derudover er der 25 programmer tilgængelige, heraf 10 programmer, der kan tilpasses fuldt ud, så du altid får et perfekt vaskeresultat uanset hvilken type tøj du vasker.

DKK kr. 28.963,00
kr. 30.995,00
ASKO WMC 8947 PI.S - Vaskemaskine
4.5
DKK kr. 28.834,00
Asko vaskemaskine WMC8947PI.S
2.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Asko/VølundEAN: 3838782472961 Varenummer (SKU): 5348501237127176 Kategori:

ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine

Er du på jagt efter ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx ASKO WMC 8947 PI.S – Vaskemaskine. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3838782472961

Brand

Asko/Vølund