ASKO WMC8943PC.S – Prof. vaskemaskine

ASKO WMC8943PC.S – Professionel vaskemaskine Vaskemaskinen fra ASKOs professionelle sortiment har den unikke Quattro Construction, hygiejniske Steel Seal-låge og 25 programmer, heraf 10 kan tilpasses efter dine ønsker for det perfekte vaskeresultat.

DKK kr. 26.995,00
Asko Professional vaskemaskine WMC8943PCS
2.5
DKK kr. 29.995,00
ASKO WMC8943PC.S - Prof. vaskemaskine
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Asko/VølundEAN: 3838782496752 Varenummer (SKU): 5348500960487615 Kategori:

ASKO WMC8943PC.S – Prof. vaskemaskine

Er du på jagt efter ASKO WMC8943PC.S – Prof. vaskemaskine? Så er du landet det helt rigtige sted. Med ASKO WMC8943PC.S – Prof. vaskemaskine bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

ASKO WMC8943PC.S – Prof. vaskemaskine er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber ASKO WMC8943PC.S – Prof. vaskemaskine får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller ASKO WMC8943PC.S – Prof. vaskemaskine online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager ASKO WMC8943PC.S – Prof. vaskemaskine uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx ASKO WMC8943PC.S – Prof. vaskemaskine. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3838782496752

Brand

Asko/Vølund