Tilbud

Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm

Professionel emhætte fra det italienske mærke Bertazzoni. Denne væghængte eller underbygningsemhætte er 60 cm bred og leveres med et elektronisk kontrolpanel. Udover dette har den også to LED-spots, der giver et behageligt arbejdsmiljø. Emhætten er designet i et stilrent, rustfrit stål og er udstyr til professionelt køkkenbrug.

DKK kr. 7.999,00
Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BertazzoniEAN: 8051277851514 Varenummer (SKU): 7375901463075226 Kategori:

Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm

Er du på udkig efter Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Bertazzoni KU60PRO1XA Pro emhætte væghængt/underbygget, 60 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8051277851514