Tilbud

Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort

Drømmer du om et køkken, der kombinerer det bedste design med topmoderne teknologi? Så skal du vælge Master gaskomfuret fra Bertazzoni. Dette 90 cm brede komfur har seks messingbrændere, hvoraf den ene er en to-trins wokbrænder. Komfuret kommer også med et dobbeltovn, der er udstyret med professionelle funktioner, så du får det bedste ud af din madlavning. Med Bertazzonis Master gaskomfur får du et lækkert design, der giver et stilfuldt og moderne look til dit køkken.

DKK kr. 37.999,00
Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BertazzoniEAN: 8059304881992 Varenummer (SKU): 7375901463004512 Kategori:

Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort

Er du på jagt efter Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Bertazzoni MAS96L2ENET Master gaskomfur med dobbeltovn, 90 cm, matsort. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8059304881992