Tilbud

Bosch GSN36VLFP – Fritstående fryseskab

AEG AGB625F5NW Fritstående fryseskab Fryser med fire transparante fryseskuffer, som giver god plads og et godt overblik til at udnytte kapaciteten. Multi Airflow-systemet sikrer, at luften fordeles jævnt for et godt indvendigt klima, og MultiAirfl opladning giver et stabilt og energieffektivt kølesystem. ØkoFrost teknologien sikrer, at fryserne altid er kølige og energieffektive, og den kraftige SuperFrost-funktion sikrer hurtig nedkøling af nye eller varme madvarer. Fryseskabet har endvidere et lydsvagt kølesystem, der reducerer støjgener og giver et mere stille og roligt miljø i dit køkken. Med AEG AGB625F5NW Fritstående fryseskab får du alt det, du har brug for i form af praktisk plads, fleksibilitet og energieffektivitet.

DKK kr. 6.461,00
kr. 8.499,00
Bosch GSN36VLFP - Fritstående fryseskab
4.5
DKK kr. 8.399,00
Bosch Fryseskab GSN36VLFP
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bosch
EAN: 4242005194025
Varenummer (SKU): 5348501404683776 Kategori:

Bosch GSN36VLFP – Fritstående fryseskab

Er du på udkig efter Bosch GSN36VLFP – Fritstående fryseskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bosch GSN36VLFP – Fritstående fryseskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bosch GSN36VLFP – Fritstående fryseskab er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Bosch GSN36VLFP – Fritstående fryseskab får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bosch GSN36VLFP – Fritstående fryseskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bosch GSN36VLFP – Fritstående fryseskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Bosch GSN36VLFP – Fritstående fryseskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242005194025

Brand

Bosch