Viser alle 40 resultater

En af de vigtigste fordele ved at have et fritstående fryseskab er, at skufferne i fryseren gør det nemmere at overskue indholdet. Du kan for eksempel sortere madvarerne op i forskellige kategorier, som du placerer i de forskellige skuffer. Dermed er risikoen for, at du glemmer eller overser madvarer i fryseren mindre. For selv om madvarerne er frosset ned, kan de jo ikke holde sig evigt.

En anden stor fordel ved et fritstående fryseskab er, at det ikke fylder mere end et almindeligt køleskab. Derfor er det nemt at placere. Har du et forholdsvis rummeligt køkken, kan du derfor sagtens få plads til det. Så behøver du ikke at gå i bryggerset eller kælderen, eller skal ud i skuret eller over i garagen for at hente frysevarer, som du ellers ofte skal med en kummefryser.

Sådan finder du det rette fritstående fryseskab

Der er en række faktorer, som du skal se på, når du vælger et fritstående fryseskab. Det er først og fremmest:

  • Energimærkning: En fryser kører jo døgnet rundt, og har derfor stor betydning for størrelsen på din elregning. Særligt på fritstående fryseskabe, der typisk bruger lidt mere strøm end kummefrysere. Energimærkningen går fra A til G, hvor A er bedst. De mest energiøkonomiske fritstående fryseskabe har i dag energimærkning C.

  • Kapacitet: Når du køber en fryser, skal du være opmærksom på, om den kan rumme den mængde madvarer, som du har brug for at holde nedfrosset. Som udgangspunkt skal du regne med at bruge 30-50 liter fryser pr. person i husstanden. Men går du f.eks. på jagt, handler stort ind, eller køber en halv gris eller okse fra tid til anden, bør du doble kapaciteten op.

  • Dimensioner: Du skal også sikre, at der er plads til din fryser i din bolig. Mål derfor op, hvor fryseskabet skal stå og dobbelttjek i forhold til fryserens mål. Skal fryseskabet bære op eller ned ad trappen, skal du sikre dig, du kan komme gennem dørene.

  • Lydniveau: Skal din fryser stå i et køkken-alrum, er det vigtigt, at du tjekker, at din fryser har et lavt lydniveau. Det bør ikke være på mere end 40 dB, hvis du vil undgå at blive generet af støjen.

  • Særlige funktioner: Der findes en række særlige funktioner, som moderne frysere kan være udstyret med. F.eks. kan du få frysere, som ikke skal afrimes. En almindelig funktion er også muligheden af at fryse store portioner frostvarer hurtigt ned, ligesom LED-belysning og kontrolpanel er almindeligt i dag. Overvej, hvad du har brug for, og find en fryser, der matcher dine krav.

Alternativer til et fritstående fryseskab

Der findes flere alternativer til fritstående fryseskabe. Det er:

  • Kølefryseskabe: Hvis du vil have køleskab og fryser i det samme apparat, skal du gå med et kølefryseskab. Dermed sparer du masser af plads. Du må dog også gå på kompromis med, hvor meget plads du har i fryseren og i køleskabet.

  • Kummefryser: Vil du have masser af fryseplads, skal du vælge en kummefryser. Derudover har den ikke et lige så højt energiforbrug.

  • Integrerbar fryser: Vil du gerne gemme din fryser væk, kan du vælge en integrerbar fryser. Den er opretstående lige som et fritstående fryseskab, men kan gemmes væk bag en køkkenlåge.

Find nemt det bedste fritstående fryseskab med Hvidevarebanditten.dk

Hos Hvidevarebanditten.dk kan du hurtigt og nemt få overblikket over markedet for fritstående fryseskabe. For hver model kan du klikke ind, og læse flere informationer om fryseskabet.

Samtidig får du overblik over hvilke af de mest troværdige danske webshops, som har fryseskabet på lager, og hvad de tager for det. Det gør det nemt at finde det rigtige fritstående fryseskab til den billigste pris hos en webshop, som du kan stole på.