Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab

Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab er det perfekte valg til dig, der ønsker en effektiv fryseskab. NoFrost-teknologien sørger for, at frostvarerne holdes konstant i en lav temperatur for at bevare smagen og friskheden. Det er også udstyret med LED-belysning, så du nemt kan se, hvad der er i skabet. LED-lamperne er energibesparende og holder dine el regninger nede. GSN58AWDP-fryseskabet fra Bosch er det perfekte valg til en miljøvenlig og effektiv fryseplads.

DKK kr. 8.025,00
Bosch Serie 6 fryser GSN58AWDP (70 cm bred)
2.5
DKK kr. 8.334,00
kr. 16.099,00
Bosch GSN58AWDP - Fritstående fryseskab
4.5
DKK kr. 18.499,00
Bosch Serie | 6 GSN58AWDP - Fryser - stående - bredde: 70 cm - dybde: 78 cm - højde: 191 cm - 366 liter - Klasse D - hvid
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bosch
EAN: 4242005182466
Varenummer (SKU): 5348501404676120 Kategori:

Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab

Er du på jagt efter Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Bosch GSN58AWDP – Fritstående fryseskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242005182466

Brand

Bosch