LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab

LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab er designet til at bringe elegance og forbedret funktion til dit køkken. Med dens Total No Frost-funktion er du sikret et frostfrit kølesystem, der forhindrer frostopbygning og holder dine varer friske længere. Med det fremtidsorienterede design har denne fryser en imponerende kapacitet og energieffektivitet, så du får det bedste af begge verdener. Fryseren har selvfølgelig også et moderne design, der passer til ethvert køkken. Den er praktisk, energibesparende og kompakt – den perfekte valg til det moderne køkken.

LG GFT41SWGSZ - Fryser - stående - bredde: 59.5 cm - dybde: 70.7 cm - højde: 186 cm - 324 liter - Klasse E - hvid
4.5
LG GFT41SWGSZ - Fryser - stående - bredde: 59.5 cm - dybde: 70.7 cm - højde: 186 cm - 324 liter - Klasse E - hvid
4.5
LG fryser GFT41SWGSZ (hvid)
3.5
LG GFT41SWGSZ - Fritstående fryseskab
4.5
LG GFT41SWGSZ - Fritstående fryseskab
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LG
EAN: 8806091035431
Varenummer (SKU): 5348500531443761 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring LG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab

Er du på jagt efter LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx LG GFT41SWGSZ – Fritstående fryseskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8806091035431

Brand

LG