Bosch SBH4EAX14E – Integrerbar opvaskemaskine XXL

Økonomisk og energivenlig drift. Active Water Plus: Minimerer brugen af vand og strøm, og sikrer optimal rengøring ved kun at bruge den nødvendige mængde vand. Doseringselement: Automatisk justering af mængden af opvaskemiddel og salt, så du altid får en perfekt rengøring. Aqua-Sensor: Automatisk justering af vandniveauet, så den optimale mængde vand anvendes. Praktisk LED-display, hvor der vises status for den pågældende vask.

Bosch SBH4EAX14E - Integrerbar opvaskemaskine XXL
4.5
Bosch Serie | 4 SBH4EAX14E XXL - Home Connect - HalfLoad - SideLight - 44dB - Passer til IKEAs køkkener(H: 86,5cm)
4.5
Bosch SBH4EAX14E - Integrerbar opvaskemaskine XXL
4.5
Bosch Serie | 4 SBH4EAX14E XXL - Home Connect - HalfLoad - SideLight - 44dB - Passer til IKEAs køkkener(H: 86,5cm)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bosch
EAN: 4242005230129
Varenummer (SKU): 5348500531510321 Kategorier: ,

Bosch SBH4EAX14E – Integrerbar opvaskemaskine XXL

Er du på udkig efter Bosch SBH4EAX14E – Integrerbar opvaskemaskine XXL? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bosch SBH4EAX14E – Integrerbar opvaskemaskine XXL bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bosch SBH4EAX14E – Integrerbar opvaskemaskine XXL er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Bosch SBH4EAX14E – Integrerbar opvaskemaskine XXL får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bosch SBH4EAX14E – Integrerbar opvaskemaskine XXL online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bosch SBH4EAX14E – Integrerbar opvaskemaskine XXL uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Bosch SBH4EAX14E – Integrerbar opvaskemaskine XXL. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242005230129

Brand

Bosch