Tilbud

Brabantia tørrestativ med bøjlestang – Hang On – Sort

Spar tid og energi ved at tørre dit vasketøj naturligt med Brabantia tørrestativ. Det har en fleksibel bøjlestang, der kan rumme op til 10 bøjler (10 kg) og 8 kroge til bøjler, der gør det nemt at hænge vasketøjet op. Justerbar vingehøjde og nem at folde sammen og slå op. Det kan rumme mere end to maskinfulde vasketøj (25 meter tørreplads) og har børnesikring og transportlås. Det er helt perfekt til kompakt opbevaring og kan holde til mange års brug.

HangOn Tørrestativ - 25 meter tørreplads med bøjlestang - Sort - Brabantia
5
Brabantia tørrestativ med bøjlestang - Hang On - Sort
4.5
Brabantia tørrestativ med bøjlestang - Hang On - Sort
4.5
Hangon Tørrestativ Matsort 25 meter m/stang
Brabantia Hang-On tørrestativ mat sort 25 meter med bøjlestang
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Brabantia
EAN: 8710755403521
Varenummer (SKU): 8029801942095589 Kategori:

Brabantia tørrestativ med bøjlestang – Hang On – Sort

Er du på jagt efter Brabantia tørrestativ med bøjlestang – Hang On – Sort? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Brabantia tørrestativ med bøjlestang – Hang On – Sort bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Brabantia tørrestativ med bøjlestang – Hang On – Sort er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Brabantia tørrestativ med bøjlestang – Hang On – Sort får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Brabantia tørrestativ med bøjlestang – Hang On – Sort online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Brabantia tørrestativ med bøjlestang – Hang On – Sort uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Brabantia tørrestativ med bøjlestang – Hang On – Sort. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8710755403521