Breville Airfryer-ovn VDF127X

Breville Airfryer-ovnen VDF127X giver dig et væld af muligheder i hjemmet. Airfry, bage eller steg din mad med 4 forudindstillede programmer og 3 manuelle funktioner. Juster tiden og indstil temperaturen op til hele 200°C.

DKK kr. 1.609,00
Breville Airfryer-ovn VDF127X
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BrevilleEAN: 5060569673805 Varenummer (SKU): 5637000047735968 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Breville´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Breville Airfryer-ovn VDF127X

Er du på udkig efter Breville Airfryer-ovn VDF127X? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Breville Airfryer-ovn VDF127X bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Breville Airfryer-ovn VDF127X er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Breville Airfryer-ovn VDF127X får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Breville Airfryer-ovn VDF127X online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Breville Airfryer-ovn VDF127X uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Breville Airfryer-ovn VDF127X. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5060569673805

Brand

Breville