Breville Barista Bijou espressomaskine

Barista Bijou Breville brygger perfekt espresso hver gang. Maskinen er fremstillet af materialer i topkvalitet og har mange funktioner, der giver dig mulighed for selv at justere styrken og temperaturen for at opnå den perfekte smag. Vandtanken rummer 1,5 L, så du kan lave en kop efter den anden. Med denne espresso maskine har du alt, hvad du behøver for at forberede en ægte kaffe-oplevelse derhjemme.

DKK kr. 1.999,00
kr. 2.990,00
Breville Barista Bijou espressomaskine
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BrevilleEAN: 5060569673577 Varenummer (SKU): 7375901462038403 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Breville´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Breville Barista Bijou espressomaskine

Er du på udkig efter Breville Barista Bijou espressomaskine? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Breville Barista Bijou espressomaskine bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Breville Barista Bijou espressomaskine er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Breville Barista Bijou espressomaskine får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Breville Barista Bijou espressomaskine online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Breville Barista Bijou espressomaskine uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Breville Barista Bijou espressomaskine. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5060569673577