Brother symaskine – LW14 Limited Edition – Hvid

Brother LW14 Limited Edition symaskine i hvid er den perfekte begyndermaskine til børn og unge over 14 år. Med 14 nytte- og pyntesømme, 4-trins knaphul, drop-in spolesystem, fingerbeskyttelse og LED-belysning, er denne symaskine super brugervenlig. Maskinen har et stort udvalg af forskellige stinglængder og bredder, så du kan sy knaphuller, lynlåse og mange andre sikre sømme. Med drop-in spolesystemet er det let at skifte trådfarver, og det er tydeligt at se, hvilken farve der er i maskinen. Maskinen er udstyret med et snap-on-system, som gør det let at skifte trykfødder. Brother leverer 3 års garanti på maskinen.

Brother LW14 White
4.5
Brother symaskine - LW14 Limited Edition - Hvid
4.5
Brother - LW14 Mekanisk Symaskine - Limited Edition
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Brother
EAN: 4977766815062
Varenummer (SKU): 8029800390505401 Kategori:

Brother symaskine – LW14 Limited Edition – Hvid

Er du på jagt efter Brother symaskine – LW14 Limited Edition – Hvid? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Brother symaskine – LW14 Limited Edition – Hvid bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Brother symaskine – LW14 Limited Edition – Hvid er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Brother symaskine – LW14 Limited Edition – Hvid får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Brother symaskine – LW14 Limited Edition – Hvid online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Brother symaskine – LW14 Limited Edition – Hvid uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Brother symaskine – LW14 Limited Edition – Hvid. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4977766815062