Tilbud

Veritas symaskine – Janis edition

Mekanisk symaskine fra Veritas – Janis edition. Giv udtryk for din egen kreative stil med denne symaskine fra Veritas. Pakken indeholder trådsæt bestående af 64 dele, 3 x spoler og 3 ark med klistermærker, så du kan pifte maskinen op og give den personlighed. Symaskinen har alle de nødvendige funktioner, så du kan udføre store og små syprojekter. Den lille og praktiske størrelse gør den let at opbevare og den har 13 sømme. Sømprogrammerne kan nemt vælges ved hjælp af en simpel drejeskive og du kan afslutte og forstærke dine sømme med den praktiske sy-baglæns funktion. Janis edition fra Veritas er den perfekte begyndermaskine.

VERITAS MyJanis
4.5
Veritas symaskine - Janis edition
4.5
Veritas My Janis Symaskine
5
Veritas symaskine - Janis edition
4.5
Veritas MyJanis Symaskine
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Veritas
EAN: 7640105923960
Varenummer (SKU): 8029800924843785 Kategori:

Veritas symaskine – Janis edition

Er du på udkig efter Veritas symaskine – Janis edition? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Veritas symaskine – Janis edition bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Veritas symaskine – Janis edition er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Veritas symaskine – Janis edition får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Veritas symaskine – Janis edition online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Veritas symaskine – Janis edition uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Veritas symaskine – Janis edition. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7640105923960