Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI”

Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI” er et håndlavet produkt. Det er lavet af kvalitetsnaturstål, hvilket gør det meget holdbart. Den har en ildskålsdiameter på 60 cm og en tykkelse på ca. 2 mm, hvilket gør den velegnet til at lave et stort bål. Den har en samlet højde på 17 cm og en samlet bredde på 68 cm, hvilket gør den ideel til grillaftener. Den har en meget flot design, hvilket gør den perfekt til at skabe en stilfuld stemning. Den vejer 8 kg og kan bruges til at lave et stort bål, hvilket gør den velegnet til camping- og festarrangementer. Cook King’s Bålsted “DUBAI” er det ideelle valg for dem, der ønsker at lave et stort bål med perfekt kvalitet.

DKK kr. 1.050,00
Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI”
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Cook KingEAN: 5902709570608 Varenummer (SKU): 5348500491269627 Kategori:

Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI”

Er du på jagt efter Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI”? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI” bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI” er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI” får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI” online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI” uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Cook King 60 cm Bålsted “DUBAI”. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5902709570608

Brand

Cook King