Tilbud

Eico 4763 – Bordintegreret emhætte

Eico 4763 – Bordintegreret emhætte Giv køkkenet et professionelt udseende med Eico Elica Pandora N emhætten 4763. Den er 60 cm bred og har en kraftfuld motor med en udsugningskapacitet på 669 m3/t. Derudover giver den dig mulighed for at justere udsugningen med de 4 filtreringshastigheder. Den kompakte størrelse gør den nem at integrere i ethvert køkkenbord.

Eico emhætte 4763 indbygget
3.5
Eico 4763 - Bordintegreret emhætte
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EICO
EAN: 8020283041868
Varenummer (SKU): 5348500531483033 Kategori:

Eico 4763 – Bordintegreret emhætte

Er du på udkig efter Eico 4763 – Bordintegreret emhætte? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Eico 4763 – Bordintegreret emhætte bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Eico 4763 – Bordintegreret emhætte er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Eico 4763 – Bordintegreret emhætte får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Eico 4763 – Bordintegreret emhætte online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Eico 4763 – Bordintegreret emhætte uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Eico 4763 – Bordintegreret emhætte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

Brand

EICO

EAN

8020283041868