Tilbud

EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte

EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte er en professionel og funktionel løsning til køkkenet. Den frithængende emhætte har et unikt design, der gør det velegnet til både hjørne- og pladsmæssigt presset køkkener. Den er udstyret med et effektivt og støjsvagt kantsugsystem, som effektivt opsuger luften via smalle riller. Emhætten har inkluderet LED-belysning, der belyser det kulinariske område, og sikrer dermed et behageligt og indbydende køkkenmiljø.

DKK kr. 8.689,00
kr. 13.295,00
EICO 5629 Cylindra I X EV8 - Frithængende emhætte
4.5
DKK kr. 8.742,00
EICO5629 EICO EMHÆTTE Cylindra I X EV8
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EICOEAN: 7612981268855 Varenummer (SKU): 5348500531440754 Kategorier: ,

EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte

Er du på udkig efter EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx EICO 5629 Cylindra I X EV8 – Frithængende emhætte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7612981268855