Eico 5630 Cylindra I W PLUS – Frithængende emhætte

Det indbyggede filter er lavet af rustfrit stål og gør det muligt for Eico Faber Cylindra I W Plus emhætten 5630 at fjerne alle former for olier og partikler. Med denne emhætte kan du være sikker på, at du får et rent og friskt køkken. Den er nem og hurtig at installere og har en praktisk aftagelig skuffe, der gør det lettere at rengøre den. Eico Faber Cylindra I W Plus emhætten 5630 er den perfekte løsning til et køkken, der har brug for et friskt luftskifte.

DKK kr. 7.994,00
Faber Cylindra I.EVO PLUS WH GLOSS A37 FB - Hætte - frithængende - bredde: 37 cm - dybde: 37 cm - med intern/ekstern motor - perlehvid
4.5
DKK kr. 9.313,00
kr. 14.295,00
Eico 5630 Cylindra I W PLUS - Frithængende emhætte
4.5
DKK kr. 9.398,00
Eico Faber Cylindra I W Plus emhætte 5630
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EICOEAN: 7612981911706 Varenummer (SKU): 5348500531441549 Kategorier: ,

Eico 5630 Cylindra I W PLUS – Frithængende emhætte

Er du på udkig efter Eico 5630 Cylindra I W PLUS – Frithængende emhætte? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Eico 5630 Cylindra I W PLUS – Frithængende emhætte bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Eico 5630 Cylindra I W PLUS – Frithængende emhætte er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Eico 5630 Cylindra I W PLUS – Frithængende emhætte får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Eico 5630 Cylindra I W PLUS – Frithængende emhætte online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Eico 5630 Cylindra I W PLUS – Frithængende emhætte uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Eico 5630 Cylindra I W PLUS – Frithængende emhætte. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7612981911706

Brand

EICO