Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S

Liebherr integrerbart fryseskab SIFNe 5178-20 001 har aktiv temperaturregulering for at beskytte maden. ColdSense teknologien reagerer hurtigt på enhver temperaturændring. Kølesensorerne kan justere temperaturen i fryseskabet med op til 40% hurtigere end normalt, så maden altid er beskyttet.

DKK kr. 7.668,00
kr. 8.495,00
Electrolux ENT3FF18S - Integrerbart kølefryseskab
4.5
DKK kr. 7.999,00
Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S
3.5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 7332543799138 Varenummer (SKU): 8410600201200560 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Integrerbare fryseskabe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S

  Er du på udkig efter Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

  Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

  Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

  Når du køber Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

  Det betyder, at du får Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S uden bøvl og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Electrolux Integrerbart køle-/fryseskab ENT3FF18S. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

  Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

  På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

  Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

  Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et fund hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  7332543799138