Graef pålægsmaskine – G52 Sliced Kitchen

Med Graefs pålægsmaskine, G52 Sliced Kitchen, kan du nemt opgradere det kolde bord. Maskinen har en skæretykkelse på 0-20 mm, indstilles manuelt, og inkluderer 2 klinger i rustfrit stål – en bølget og en glat. Den er let at betjene, lydløs ved konstant hastighed og har børnesikring. Med en sikkerhedslås, kan klingerne hurtigt og sikkert skiftes, og den har desuden indbygget plads til ledning, så den er nem at opbevare i køkkenet. Inviter dine gæster til en gourmetoplevelse med friskskårne skiver af kød, brød, ost, frugt og grønt.

Skæremaskine G52 Twin 2 Blade Rustfrit Stål Grå
Graef Sliced Kitchen G52 pålægsmaskine
4.5
Graef GRG52 Pålægsmaskine
5
Graef GRG52 Pålægsmaskine
5
Graef G 52 Twin, Elektrisk, 2 cm, Grå, Aluminium, Metal, Plast, 140 mm, 22,5 cm
4.5
Graef neu Pålægs-/multimaskine G52 Grå (mat)
Graef pålægsmaskine - G52 Sliced Kitchen
4.5
Graef G 52 Twin, Elektrisk, 2 cm, Grå, Aluminium, Metal, Plast, 140 mm, 22,5 cm
4.5
Graef G52 Twin skæremaskine 2 klinger Rustfrit stål
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Graef
EAN: 4001627012540
Varenummer (SKU): 8029800901489365 Kategori:

Graef pålægsmaskine – G52 Sliced Kitchen

Er du på jagt efter Graef pålægsmaskine – G52 Sliced Kitchen? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Graef pålægsmaskine – G52 Sliced Kitchen bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Graef pålægsmaskine – G52 Sliced Kitchen er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Graef pålægsmaskine – G52 Sliced Kitchen får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Graef pålægsmaskine – G52 Sliced Kitchen online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Graef pålægsmaskine – G52 Sliced Kitchen uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Graef pålægsmaskine – G52 Sliced Kitchen. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4001627012540