Tilbud

Gram KK7520-90T – Glaskeramisk kogeplade

Den kommer med seks induktionszoner, der er fordelt over hele overfladen, hvilket gør det muligt at opstille madlavning og varme retter mere effektivt. Alle zoner er regulerbare, så du kan vælge den bedste kogetemperatur. Gram KK7520-90T glaskeramisk kogeplade giver dig mulighed for at tilberede mad hurtigt og let. Det har en innovativ funktion, der giver dig mulighed for at styre temperatur og tid, så du kan forberede maden mere præcist. Kogepladen har også et sikkert låsesystem, der sikrer, at den ikke kan bruges af børn. Gram KK7520-90T glaskeramisk kogeplade er den perfekte kogeplade til det moderne køkken. Det er robust og driftssikkert, så du kan nyde dine favoritretter i mange år.

Gram KK7520-90T Kogeplade keramisk
5
Gram KK7520-90T - Glaskeramisk kogeplade
4.5
Gram KK7520-90T Kogeplade keramisk
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gram
EAN: 5709708224620
Varenummer (SKU): 5348500501656307 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Gram´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Gram KK7520-90T – Glaskeramisk kogeplade

Er du på jagt efter Gram KK7520-90T – Glaskeramisk kogeplade? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Gram KK7520-90T – Glaskeramisk kogeplade bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Gram KK7520-90T – Glaskeramisk kogeplade er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Gram KK7520-90T – Glaskeramisk kogeplade får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Gram KK7520-90T – Glaskeramisk kogeplade online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Gram KK7520-90T – Glaskeramisk kogeplade uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Gram KK7520-90T – Glaskeramisk kogeplade. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5709708224620