Tilbud

Husqvarna Automower 430X

Husqvarna Automower 430X er den nyeste opgradering i Husqvarnas X-line serien af robotplæneklippere, der er velegnet til græsplæner op til 3200 m2. Husqvarna Automower 430X er den professionelle løsning, med sin GPS navigation, der sikrer effektiv klipning af selv de mest krævende græsplæner. Den er også udstyret med Automower Connect, der giver dig mulighed for at styre og overvåge dit Automower-system via din smartphone, tablet eller computer.

DKK kr. 19.999,00
kr. 25.199,00
Husqvarna Automower 430X
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HusqvarnaEAN: 7391736591676 Varenummer (SKU): 11046001613773899 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Husqvarna´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Husqvarna Automower 430X

Er du på jagt efter Husqvarna Automower 430X? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Husqvarna Automower 430X bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Husqvarna Automower 430X er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Husqvarna Automower 430X får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Husqvarna Automower 430X online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Husqvarna Automower 430X uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Husqvarna Automower 430X. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7391736591676