iRobot Roomba i7+

Introducer dig selv til den innovative iRobot Roomba i7+ robotstøvsuger, der er udstyret med en Clean Base. Med denne eksterne Clean Base er du sikker på, at støvet bliver akkumuleret i støvbeholderen, så støvsugeren bliver klar til at køre hver gang. Den intelligente teknologi i Roomba i7+ giver dig mulighed for at indstille rengøringscyklusser for ugentlig eller daglig rengøring, så du kan nyde et helt rent hjem uden selv at bevæge dig. Roomba i7+ robotstøvsuger fra iRobot er dit valg til en komplet og pålidelig rengøringsoplevelse.

DKK kr. 7.999,00
iRobot® Roomba® i7+ & Braava jet® m6 hvid/blå Bundle
4
DKK kr. 8.999,00
iRobot Roomba i7+
5
DKK kr. 8.999,00
iRobot Roomba i7+
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: IRobotEAN: 5060359289728 Varenummer (SKU): 1408800665705365 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring IRobot´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

iRobot Roomba i7+

Er du på jagt efter iRobot Roomba i7+? Så er du landet det helt rigtige sted. Med iRobot Roomba i7+ bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

iRobot Roomba i7+ er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber iRobot Roomba i7+ får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller iRobot Roomba i7+ online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager iRobot Roomba i7+ uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx iRobot Roomba i7+. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5060359289728

Brand

IRobot