KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme

Smart stavblender fra KitchenAid, der har et kompakt og praktisk design og er nem at bruge. Med sin aftagelige blenderarm og det firepunkts blad i rustfrit stål, er denne stavblender ekstremt skarp og klar til at takle alle former for madlavning. Den kan f.eks. bruges til puréer, smoothies, dressinger og andre saucer. Det robuste design gør det muligt for dig at bruge denne stavblender i lang tid, uden at den slides eller bliver beskadiget. Denne stavblender fra KitchenAid kommer i en lækker creme farve, der passer til alle køkkener. Perfekt til professionel madlavning!

DKK kr. 1.499,00
KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme
4.5
DKK kr. 1.499,00
kr. 1.499,00
KitchenAid STAVBLENDER MED TILBEHØR 5KHBV83
DKK kr. 1.530,65
kr. 1.531,00
Stavmixersæt 5KHBV83EAC Crème
DKK kr. 1.589,95
Stavblendersæt 1 Liter 180 Watt Creme
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAidEAN: 8003437619472 Varenummer (SKU): 7375901461995040 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme

Er du på udkig efter KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme? Så er du landet det helt rigtige sted. Med KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx KitchenAid 5KHBV83EAC Stavblender, creme. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437619472