Viser 1–160 af 263 resultater

Vil du vide mere omkring Stavblendere?

En stavblender er en praktisk køkkenmaskine, som ikke fylder meget, er nem at flytte rundt på, og let at gøre ren.

Stavblenderen bruges typisk til en lang række forskellige opgaver som for eksempel at blende suppe og sovs direkte i gryden.

Den er opbygget af en motordel, som kan tages af selve blenderdelen. Det er særligt praktisk ved rengøringen. Så kan stavblender-delen skylles under vandhanen, uden at du risikerer, der kommer vandi motoren. Eller du kan komme selve blenderdelen i opvaskemaskinen.

Typisk sælges stavblenderen som et sæt, der består af et liter- eller halvlitermål, du kan blende i, samt eventuelt et piskeris og/eller en minihakker som kan sættes på motordelen af stavblenderen.

Sådan vælger du den rette stavblender

Når du skal vælge din nye stavblender, bør du sammenligne nedenstående egenskaber på de modeller, du synes bedst om:

  • Motorens styrke: Motorens styrke er afgørende for, hvad du kan blende med stavblenderen. En svagere motor må typisk give op over for isterninger og store grove stykker grøntsager. En stavblender med en god motor koster dog også betydeligt mere end en med en knap så kraftig motor. Motorstyrken angives i watt, og jo flere watt, jo kraftigere er motoren.

  • Strømforbrug: Typisk benytter du kun en stavblender i kort tid. Og skal den have en anvendelig styrke, kan det ikke undgås, at den bruger en del strøm. Så selv om vi skal spare på strømmen, er det ikke en af de køkkenredskaber, vi anbefaler, at du går efter den mest energiøkonomiske model.

  • Antal hastighedsindstillinger: Der er forskel på, hvor mange hastighedsindstillinger en stavblender har. For de fleste har det ikke den store betydning. Men hvis du f.eks. skal blende en suppe, kan det være smart at skrue ned for hastigheden i takt med at suppen bliver blendet. Så reducerer du risikoen for, at den sprøjter over.

  • Ledningens længde: Selvom du kan flytte en stavblender hen til gryden eller skålen, er du selvfølgelig stadig afhængig af længden på ledningen. En længere ledning giver større bevægelsesfrihed. Men øger samtidig også risikoen for, at du får væltet eller revet noget ned, som står mellem stikkontakten og det, du blender.

  • Medfølgende tilbehør: Som allerede nævnt følger der ofte en del tilbehør med til stavblenden. Dermed bliver den til et multiværktøj, som kan bruges til alt lige fra at piske flødeskum og til at hakke krydderurter, nødder og mindre grøntsager med.

Alternativer til en stavblender

Inden du køber en stavblender, er det en god ide, at du ser nærmere på de alternativer, der er. Her kan du især overveje:

  • Blender: En blender har en kraftigere motor end en stavblender. Hvis du skal blende isterninger eller store stykker af grove grøntsager, er en stationær blender den bedste løsning.

  • Minihakker: Med en minihakker kan du findele grøntsager som for eksempel løg og nødder. Nogle stavblendere har udstyr, der følger med, så de kan blive til minihakkere. Men hvis du vil have en kraftigere motor, og tit har brug for en minihakker, kan det bedst betale sig at købe en decideret minihakker.

  • Håndmikser: En håndmikser kan for eksempel bruges til at piske flødeskum og at røre en let dej sammen. Gør du det tit, kan det give bedre mening, at du køber en ordentlig håndmikser frem for at bruge det piskeris, der følger men i nogle af stavblendersættene.

Find nemt din nye stavblender gennem Hvidevarebanditten.dk

Her hos Hvidevarebanditten.dk forhandler vi ikke stavblendere. I stedet giver vi overblik over udvalget på tværs af forhandlere. Så kan du nemt finde den stavblender, der passer dig, og læse mere om den ved at klikke på den enkelte model.

Inde på modelbeskrivelsen kan du samtidig se, hvilke danske webshops som har den pågældende model på lager. Vi har udelukkende medtaget de webshops, som har en god score på Trustpilot og mange gode kundeanmeldelser.

Så er du sikker på, at du ikke får købt stavblenderen et sted, hvor du får en dårlig kundeoplevelse. Eller ikke lever op til dine forventning.

Så rul op til toppen af siden, find din nye stavblender og gør en tryg handel hos den billigste webshop.