Tilbud

KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå

Smarts stavblender fra KitchenAid med et kompakt og praktisk design, som gør den nem at bruge. Stavblenderen har et aftageligt blad i rustfrit stål med 4 punkter, som er skarpt og kan håndtere stort set alt. Du kan bruge den til at lave puréer, smoothies, milkshakes, saucer, pestoer og meget mere. Den grå farve giver den et professionelt udseende, som passer perfekt til køkkenet.

DKK kr. 1.599,00
KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå
4.5
DKK kr. 1.418,00
KitchenAid Stavblender 5KHBV83EDG - 180 W
4.5
DKK kr. 1.498,00
KitchenAid 5KHBV83EDG - Stavblender - 180 W - mørkegrå
DKK kr. 1.523,46
Stavmixersæt 5KHBV83EDG Mat grå
DKK kr. 1.999,00
KitchenAid - Håndmikser med tilbehør Charcoal grey
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAidEAN: 8003437619588 Varenummer (SKU): 7375901461995042 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå

Er du på jagt efter KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx KitchenAid 5KHBV83EDG Stavblender, grå. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437619588