KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black

Smart stavblender fra KitchenAid, som har et kompakt og praktisk design og er nem at bruge. Denne robuste stavblender har en aftagelig blenderarm med et firepunkts blad i rustfrit stål, som er ekstremt skarpt og kan klare det meste. Med sin Onyx black farve og kompakte design gør denne KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender til et perfekt køkkenredskab til at puréere, mixe, piske og blende. Den er ligeledes nem at rengøre og let at opbevare.

DKK kr. 1.499,00
KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black
4.5
DKK kr. 1.499,00
kr. 1.499,00
KitchenAid STAVBLENDER MED TILBEHØR 5KHBV83
DKK kr. 1.589,95
Stavblendersæt 1 Liter 180 Watt Sort
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAidEAN: 8003437619564 Varenummer (SKU): 7375901461995044 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black

Er du på jagt efter KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black? Så er du landet det helt rigtige sted. Med KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx KitchenAid 5KHBV83EOB Stavblender, Onyx black. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437619564