Tilbud

KitchenAid ismaskine

Med en ismaskine fra KitchenAid er det blevet let og hurtigt at lave hjemmelavet is. Maskinen passer til KitchenAid-røremaskiner og har en kapacitet på op til 1,9 liter. Du kan eksperimentere med forskellige smage og konsistenser, og opnå lækre resultater! Ismaskinen er nem at bruge, men husk nu at sørge for plads til den i fryseren, inden du begynder. Den skal nemlig stå i fryseren i mindst 16 timer, før du kan hælde dine ingredienser i. Ismaskinens mål lyder på: 17,8 cm H x 27,9 cm B x 21,6 cm. Med ismaskinen til KitchenAid-røremaskinen er det let og hurtigt at lave din egen hjemmelavede is. Så inviter vennerne over og nyd en iskold aften!

Kitchenaid Ismaskine Tilbehør TIL Køkkenmaskine 5ksmicm
4
KitchenAid 5KSMICM ismaskine
4.5
KitchenAid ismaskine
4.5
Ismaskine Skål 5KSMICM
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAid
EAN: 8003437048852
Varenummer (SKU): 8029802127527593 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid ismaskine

Er du på udkig efter KitchenAid ismaskine? Så er du landet det helt rigtige sted. Med KitchenAid ismaskine bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

KitchenAid ismaskine er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller KitchenAid ismaskine får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber KitchenAid ismaskine online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager KitchenAid ismaskine uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx KitchenAid ismaskine. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437048852