Viser alle 75 resultater

Vil du vide mere omkring Ismaskiner?

Med en ismaskine kan du fremstille lækker is nemmere og på kortere tid, end hvis den skal direkte i fryseren. Isen bliver lige så cremet og lækker som den is, du kan købe, hvilket ellers godt kan være virkelig svært at opnå.

Du kan selvfølgelig med en ismaskine tilberede is med lige præcis den smag, du foretrækker. Så du kan altså virkelig eksperimentere og sammensætte smage, som du måske ellers ikke kan finde i supermarkedet eller isbutikken. Eller du kan prøve at efterligne og måske forfine din yndlingsis.

Sådan vælger du den rigtige ismaskine

Inden du vælger en ismaskine, er det en god idé at tænke over nogle detaljer. På den måde er du sikker på, at du får valgt den rigtige. Det vigtigste at overveje er:

  • Med eller uden kompressor: Vil du have en ismaskine med eller uden kompressor. Hvis maskinen har kompressor, fryser den selv isen ned, mens den bliver fremstillet. Har den ikke kompressor, skal skålen til at fremstille is i fryseren i tolv timer, inden du kan tilberede is. Kompressoren gør det altså mere fleksibelt for dig at tilberede is. Til gengæld er den også tungere. Og er du nybegynder, foretrækker du måske en maskine uden kompressor, da de er væsentligt billigere.

  • Kapacitet: Du bør selvfølgelig også se på, hvor meget is der kan være i maskinen. Så kan du tilberede den portionsstørrelse, som du ønsker.

  • Hastighed: Det er også en god idé at se på, hvor hurtig maskinen er til at fremstille is. Det kommer selvfølgelig helt an på dine behov, hvor hurtig den skal være. Hvis du gerne vil kunne fremtrylle en lækker is, mens dine uventede sommergæster sidder og venter, er det selvfølgelig vigtigt, at du har valgt en hurtig ismaskine.

  • Strømforbrug: Nogle ismaskiner er længere om at tilberede is end andre. Især hvis det skal være hårdere is end softice eller sorbet. Så maskinen kan altså komme til at køre i flere timer. Derfor kan det være en god idé at tjekke strømforbruget. Men samtidig kan hastighed og strømforbrug også hænge sammen – højere strømforbrug, hurtigere is. Og så har det jo tjent sig hjem igen. Ismaskiner uden kompressor har et lavere energiforbrug end dem med.

  • Lydniveau: Selvom din ismaskine ikke kører hele tiden, er det stadig rart, at du får valgt en, der ikke larmer alt for meget. Tjek derfor lydniveauet, inden du vælger en.

  • Rengøring: Det er selvfølgelig også vigtigt, at ismaskinen er nem at gøre ren efter brug. Tjek, hvor meget den kan skilles ad, og hvilke dele der kan gå i opvaskemaskinen.

Alternativer til ismaskine

Inden du vælger en ismaskine, kan det være en god ide, at du ser nærmere på de alternativer, der er til den. Det er for eksempel:

  • Blender: Vil du tilberede nem og sund is i løbet af ingen tid, kan du komme frosne bær og frugt i blenderen. Husk at vælge en blender med en kraftig motor, som er designet til at kunne knuse is.

  • Foodprocessor: Foodprocessoren er en anden maskine, der kan bruges til at knuse frosne bær og frugter, så de bliver til lækker is. Du kan eventuelt tilsætte sirup eller en banan for at gøre isen lidt sødere og mere cremet.

  • Håndmixer + fryser: Med en håndmixer kan du piske fløde, som du derefter blander smag i. Til sidst kommer du blandingen i fryseren og rører i den med mellemrum. Det er selvfølgelig en metode, der tager noget mere tid.

Find nemt den rigtige ismaskine gennem Hvidevarebanditten.dk

Her hos Hvidevarebanditten.dk forhandler vi ikke selv ismaskiner. I stedet hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige ved at præsentere dig for et bredt udvalg.

Vi har gennemgået en masse danske webshops med en høj rating på Trustpilot for at kunne præsentere dig for de absolut bedste ismaskiner på markedet lige nu.

Prisen er typisk vigtig for de fleste, når de skal vælge en ismaskine. Derfor kan du altid se, hvad en ismaskine koster hos de forskellige forhandlere, vi samarbejder med. Har de tilbud, eller ændrer de prisen, bliver det selvfølgelig opdateret på siden.

Når du bruger Hvidevarebanditten.dk, behøver du altså kun at kigge på én side for at købe din næste ismaskine.

Så rul op i produktoversigten, og find lige netop den ismaskine, der skal lave kølige lækkerier til dig i løbet af sommeren. Klik ind, og køb den i dag.