Steba IC30 Ismaskine

Denne stilfulde ismaskine fra Steba er den perfekte løsning til at lave kølige og lækre iskugler. Maskinen har en kapacitet på 1,5 liter, hvilket svarer til cirka 20 kugler is. Den er lavet i et slidstærkt rustfrit stål og er udstyret med en aftagelig spand, så den er nem at tage op og rengøre. Maskinen tåler også opvask, så du kan nyde de kolde iskugler hele sommeren!

Steba ismaskine STIC30
3.5
Steba IC 30, Traditionel ismaskine, 1,5 L, 1 skåle, LCD, Rustfrit stål, Sort, Rustfrit stål
4.5
Steba IC30 Ismaskine
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Steba
EAN: 4011833303110
Varenummer (SKU): 7375901461786847 Kategori:

Steba IC30 Ismaskine

Er du på jagt efter Steba IC30 Ismaskine? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Steba IC30 Ismaskine bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Steba IC30 Ismaskine er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Steba IC30 Ismaskine får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Steba IC30 Ismaskine online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Steba IC30 Ismaskine uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Steba IC30 Ismaskine. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4011833303110