Tilbud

Makita Græstrimmer 10 – UR100DZX

Makita Græstrimmer 10,8V giver dig professionelle resultater og er designet til at gøre havearbejdet let. Med en kapacitet på 2,0-4,0 A giver den overlegen kraft og ydeevne til at have kontrol over din græsplæne. Den er ekstremt støj- og vibrationssvag og har et indstilleligt hoved, der gør det muligt at nå vanskelige vinkler og begrænse ujævnheder. Den kommer med overbelastningsbeskyttelse for at sikre sikkerheden, og den leveres uden batteri og lader. Makita Græstrimmer 10,8V giver dig en professionel finish, og det gør havearbejdet nemt.

DKK kr. 795,00
kr. 995,00
Makita Græstrimmer 10 - UR100DZX
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MakitaEAN: 0088381854412 Varenummer (SKU): 5348501215771570 Kategori:

Makita Græstrimmer 10 – UR100DZX

Er du på jagt efter Makita Græstrimmer 10 – UR100DZX? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Makita Græstrimmer 10 – UR100DZX bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Makita Græstrimmer 10 – UR100DZX er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Makita Græstrimmer 10 – UR100DZX får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Makita Græstrimmer 10 – UR100DZX online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Makita Græstrimmer 10 – UR100DZX uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Makita Græstrimmer 10 – UR100DZX. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

88381854412