Viser alle 128 resultater

Vil du vide mere omkring Græstrimmer?

En græstrimmer er et haveredskab, der er yderst praktisk, når du har bede, buske, trampolin, gyngestativ eller andre emner i eller på plænen, som du ikke kan få klippet græs eller ukrudt helt tæt rundt om med plæneklipperen. Den fungerer oftest ved hjælp af en spole med en snøre på, der roterer rundt og derved slår græs og ukrudt over. Eller med små plastikknive.

Det kan være en rigtig god idé at bruge beskyttelsesudstyr, som f.eks. sikkerhedsbriller og arbejdshandsker, når du bruger en græstrimmer. Det beskytter dig nemlig mod slag fra stykker af græs og ukrudt, der bliver slået af og flyver med en rasende fart gennem luften. Derfor er det også anbefalelsesværdigt at have lange bukser på, og fodtøj, der beskytter tæerne. Støjer græstrimmeren meget, er det også en god idé at bruge høreværn.

Sådan finder du en græstrimmer til dit behov

Som du kan se af udvalget herover, kan det blive en overvældende opgave at finde den allerbedste græstrimmer, da der er mange forskellige modeller. Men overvej følgende faktorer, så finder du nemt den helt rigtige:

  • Type: Der findes eldrevne, trådløse og benzindrevne modeller – læs mere om fordele og ulemper ved de tre typer længere ned på siden.

  • Formål: Du kan få maskiner, der kan bruges som græstrimmere, kantklippere eller buskryddere – og de kan være gode til hver deres formål.

  • Areal: Hvor stort et område skal du bruge græstrimmeren til, og hvor hurtigt skal det ske. Tjek ydeevne – hvor mange kubik – før du køber.

  • Vægt: Igen kan det have noget med at gøre, hvor stort et areal du skal trimme, og hvor ofte du har tænkt dig at tage græstrimmeren i brug.

  • Funktioner: Har du behov for ekstrafunktioner? Det kan f.eks. være teleskoprør, så længden kan justeres, eller en sele til at bære den i.

  • Pris: Græstrimmere findes i alle prisklasser. Vælg en til en pris, der passer til dit budget. Du kan sagtens få en god trimmer til en lav pris.

Hvad er bedst? En el-, batteri- eller benzindreven græstrimmer

Igen afhænger svaret på det spørgsmål helt og holdent af dit behov.

Vælger du en elektrisk model, behøver du aldrig at tænke på at skulle lade batteri op eller fylde benzin på. Så længe der er strøm i kontakten, så kan den køre. Til gengæld er du begrænset af ledningens længde, eller du skal bruge en forlængerledning. Der kan også være risiko for, at ledning bliver klippet over. Tjek energiforbruget, og vælg en med et lavt energiforbrug.

Vælger du en trådløs græstrimmer på batteri med lader, er du ikke generet af ledningen, til gengæld kan den være lidt tungere. Og du er også afhængig af, at batteriet er ladet op – medmindre du er så smart, at du køber to batterier, så det ene altid er ladet op. Tjek batterilevetid, og vælg en med en lang batterilevetid.

Med en benzindreven græstrimmer, får du et kraftigt og robust redskab, der kan klare det meste. Til gengæld kører den kun så længe, der er benzin på den. Når den løber tør – eller gerne lidt før – skal den efterfyldes. De benzindrevne modeller kan også være ret tunge. Tjek størrelsen af benzintank, men husk, at jo mere benzin, du fylder på, jo tungere bliver græstrimmeren.

Hvilken græstrimmer er bedst?

Igen afhænger det selvfølgelig af dine behov og ønsker.

Men hvis vi skal skele til, hvad andre forbrugere siger, og til forskellige tests, der er foretaget, så er Makita, Bosch, Dewalt, Ryobi og Black & Decker de mærker, som er mest populære, og som ligger højst i testresultaterne.

Find nemt den billigste og bedste græstrimmer ved hjælp af Hvidevarebanditten.dk

Når du er helt sikker på – måske efter at have tjekket specifikationer osv. – hvilken græstrimmer, du vil have, finder du nemt både de forhandlere, der har den på lager, og den forhandler, der sælger den billigst ved hjælp af Hvidevarebanditten.dk.

Du klikker blot på produktet, så får du listen over forhandlere, og de er sorteret efter prisen på produktet, med den billigste øverst.

Køb din græstrimmer i dag, og få den flotteste og mest velholdte plæne på vejen.