Tilbud

Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo

Professional Ryobi Græstrimmer 36V – RY36ELTX33A-0 – MAX POWER giver en kraftig og effektiv trimmning af din græsplæne. Denne græstrimmer er udstyret med en dobbelt line, der sikrer hurtig klipning og et justerbart støttehåndtag for øget komfort. Derudover er den udstyret med en batteriindikator, der gør det let at holde styr på strømniveauet. Den dobbelte lader gør det muligt at oplade to batterier samtidigt, mens den innovative PowerShare 20V batteri kan bruges til andre Ryobi værktøjer. Uanset om du er professionel eller bare har brug for at trimme din græsplæne, så er Ryobi Græstrimmer 36V – RY36ELTX33A-0 – MAX POWER løsningen.

DKK kr. 745,00
kr. 999,00
Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WorxEAN: 6943475862572 Varenummer (SKU): 5348500087102105 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Worx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo

Er du på jagt efter Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Worx Græstrimmer 33cm 2x20V solo. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

6943475862572

Brand

Worx