Tilbud

Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z

Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z er den perfekte løsning for professionelle håndværkere og håndværksmestere. Maskinen er udstyret med et kraftigt og lettere batteri, som giver ekstra mobilitet og enkel transport. Det innovative teleskopskaft gør det lettere at komme til steder, som er vanskelige at komme til. Den har en snitbredde på 260 mm og giver et professionelt finish til enhver have. Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z er designet til at gøre din trimning og finish-arbejde enklere og hurtigere.

DKK kr. 745,00
kr. 1.032,00
Makita Græstrimmer LXT - DUR193Z
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MakitaEAN: 0088381762670 Varenummer (SKU): 5348500090519412 Kategori:

Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z

Er du på udkig efter Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Makita Græstrimmer LXT – DUR193Z. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

88381762670