40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer

Med dette pakketilbud får du to professionelle 40V maskiner fra Razor. Plæneklipper Razor 4220TR-Li og græstrimmer GTX 4000. Begge maskiner er udstyret med Solo-teknologi, så du kan klippe plænen og trimme kanterne uden ledning. Du får også to 40V / 2,5Ah batterier med 75 minutters opladningstid og to lader. Razor 4220TR-Li plæneklipper har en imponerende arbejdshastighed på op til 2 km/t, og den kraftige GTX 4000 græstrimmer er ideel til at klippe hække, buske og græsplæner. Med dette pakketilbud får du alt, hvad du har brug for til de perfekte plæne- og græsresultater.

DKK kr. 4.998,00
40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer
5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 5714829032504 Varenummer (SKU): 3959001884303015 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Græstrimmer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer

  Er du på jagt efter 40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer? Så er du landet det helt rigtige sted. Med 40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

  40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

  Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

  Når du bestiller 40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber 40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

  Det betyder, at du får 40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer uden bøvl og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx 40V pakke: Selvkørende plæneklipper og græstrimmer. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

  På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

  Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

  Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et fund hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  5714829032504