40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer

Få det bedste fra naturen med dette eksklusive pakketilbud! Pakken indeholder en kraftig selvkørende 40V plæneklipper (Razor 4640TR-Li) Solo-maskine med et kraftfuldt lithium-ion batteri, der giver dig helt op til 45 minutter køretid. Derudover får du en 40V græstrimmer GTX 4000) Solo-maskine med et 40V/2.5Ah batteri og en lader. Med dette kit kan du klippe græsplænen perfekt og nemt. Den kraftfulde maskiner sikrer dig perfekte resultater med en præcis klipning og et smukt udseende. Så få det bedste resultat og en sund græsplæne med dette eksklusive pakke tilbud!

DKK kr. 4.997,00
40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer
5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 5714829002910 Varenummer (SKU): 3959001880749637 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Græstrimmer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer

  Er du på jagt efter 40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer? Så er du landet det helt rigtige sted. Med 40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

  40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

  Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

  Når du bestiller 40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber 40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

  Det betyder, at du får 40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer uden problemer og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx 40V pakke: Selvkør. plæneklipper og græstrimmer. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

  På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

  Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

  Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

  Gør et fund hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  5714829002910