Tilbud

Makita Røremaskine 18v – DUT130Z

Kraftig og holdbar motor med 3 hastighedsindstillinger og en høj omdrejningshastighed op til 15.000 o/min. Fornøj dig med høj ydeevne og optimal kontrol. Tilbehøret inkluderer: -Borespids, -3xPaddle, -Plastik rørehåndtag, -Klingebænger/pisker. Ideel til professionelle, der kræver effektivitet og præcision. Utrolig lydløs, når den kører. Makita Røremaskine 18v – DUT130Z er den perfekte maskine til alle dine maling- og mørtelblandingsprojekter!

DKK kr. 2.414,00
kr. 3.057,00
Makita Røremaskine 18v - DUT130Z
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Makita
EAN: 0088381873413
Varenummer (SKU): 5348500008906290 Kategori:

Makita Røremaskine 18v – DUT130Z

Er du på udkig efter Makita Røremaskine 18v – DUT130Z? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Makita Røremaskine 18v – DUT130Z bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Makita Røremaskine 18v – DUT130Z er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Makita Røremaskine 18v – DUT130Z får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Makita Røremaskine 18v – DUT130Z online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Makita Røremaskine 18v – DUT130Z uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Makita Røremaskine 18v – DUT130Z. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

88381873413

Brand

Makita